Activiteiten

Activiteiten dichtbij het landgoed

Rondom het landgoed kunt u mooie wandel- en fietstochten maken door de vele bossen in de omgeving. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om naar het nationaal park de hoge Veluwe in Arnhem te gaan. om daar te wandelen.

Bent u opzoek naar een culturele activiteit?. Bezoek dan eens de mooie steden in de buurt. Zoals Apeldoorn, Zwolle, Amersfoort en Arnhem. Hier zijn genoeg culturele en toeristische trekpleisters te vinden

Arnhem

In het mooie Arnhem zijn genoeg leuke toeristische activiteiten voor jong en oud te doen. Zoals de dierentuin Burgers’ zoo. Of maak een wandeling door het nationaal park De hoge Veluwe

Zwolle

Bent u op zoek naar museums om te bezoeken. Dat kan in Zwolle. Zwolle heeft vele historische monumenten en museums. Zoals het museum van fundering, het Nederlands bakkerijmuseum. of de Sassenpoort. Een 15e- eeuwse torenpoort met 2 torens. Hier kunt u exposities zien over het oude Zwolle.

Apeldoorn

Zoekt u leuke activiteiten met u kinderen?. Dan is Apeldoorn de perfecte plek. U kunt bijvoorbeeld met u kinderen naar het Kinderpretpark Julianatoren te gaan. Heeft u ooit de droom gehad om tussen apen te lopen. Dan is Apenheul een plek om te bezoeken. Dit is een indoorpark waar verschillende soorten apen loslopen.

Amersfoort

Amersfoort is de perfecte plaats voor een dagje uit te gaan. de verschillende mooie architecturen gebouwen en middeleeuwse gebouwen maakt deze stad de perfecte plek om een dagje uit te gaan. of avonds te eten.